Dobrodošli, prijatelji! Drago mi je što vas vidim ovdje u lovu na prvoklasne nekretnine u prekrasnom Susaniju u Crnoj Gori. Pretpostavljam da želite dodati nešto uzbudljivo i novo u svoj portfelj, jesam li u pravu? Airbenderi imaju pravu ponudu za vas, vjerujte mi! Ako želite više informacija o nekretninama u ovom skrivenom dragulju, samo pošaljite upit. Imamo gomilu sjajnih ponuda koje samo čekaju da budu iskorištene, zato ne gubite ni sekunde!

Prelazeći na cijene, vjerojatno se pitate: "koliko uopće koštaju pierogi ovdje u Shushanu?"Cijene nekretnina ovdje su raznolike kao i krajolik. U prosjeku, za luksuzni stan s dobrom lokacijom morat ćete platiti od 1500 do 2000 eura po četvornom metru. Cijena raste ako pazite na smještaj s prekrasnim pogledom na more ili u blizini centra grada. Lijepo je, zar ne?

            

Navedite kriterije pretraživanja i omogućite besplatne obavijesti da biste u pregledniku primali informacije o novim objektima
Navedite kriterije pretraživanja i omogućite besplatne obavijesti da biste u pregledniku primali informacije o novim objektima

1-20 prikaz 302

Novi stan u Sutomoru 100 m od pješčane plaže
  • Uz samo more
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                                  


Sada posjedovanje imovine u Susaniju nije samo financijsko ulaganje. To je i emocionalno ulaganje. Nevjerojatno je posjedovati dio ovog slikovitog grada, i to ne samo u sunčanim ljetima. Zamislite ovo: vaš vlastiti udoban stan, šalica kave "java" u ruci i veličanstveni crnogorski krajolik ispred prozora. To je san, zar ne? Još bolje, možete ga iznajmiti kad niste u blizini i zaraditi dodatni novac sa strane. Koliko je to cool?

Dopustite mi da vam kažem nešto o Shushan. To nije samo rudnik zlata u nekretninama, to je mjesto koje daje potpuno novo značenje izrazu "živjeti život u najvećoj mjeri". Život ovdje ima drugačiji ritam, sporiji je, opušteniji, a ljudi, vau, jednostavno su nevjerojatni! A krajolik, čovječe, izgleda kao nešto iz sna sa svojim beskrajnim plavim morima, zelenim brežuljcima i zlatnim zalascima sunca. Jesam li spomenuo plodove mora? Ukusno je!

Usluge? Pokrili smo vas! Ne prodajemo samo nekretnine, već vas upoznajemo s potpuno novim načinom života. Ako još uvijek tražite pravu nekretninu ili planirate putovanje, zašto čekati? Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da saznate što znači istinski živjeti u Šušanu u Crnoj Gori. Imamo ključeve vašeg budućeg smještaja, samo jedan poziv!

Zapamtite, u Shushanu ne kupujete samo nekretninu. Kupujete gomilu sreće! Zato nas posjetite sada i uronite u šušanski način života. Isplati se!