Hej, tamo! Vrlo mi je drago vidjeti vas ovdje, zainteresirani za nekretnine u Žabljaku, Crna Gora. Vjerujte mi, to je pravi ulov. Zašto nas ne biste kontaktirali kako biste provjerili neke nevjerojatne ponude nekretnina u ovom šarmantnom kvartu? Ne biste željeli ništa propustiti!

Žabljak, iako pomalo neobičan, ima puno potencijala kada su u pitanju vrijednosti nekretnina. U prosjeku biste za stan u gradu platili oko 1.000-1.500 eura po četvornom metru. Ako želite ugodan dom, računajte na oko 80.000-150.000 eura. Pristupačno, zar ne? Ali vjerujte mi, vrijedi svake lipe.

                

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 49

Nova drvena kuća u Žabljaku za odmor ili iznajmljivanje
  • Parkiralište
Prodaje se kuća u Mezdu 1+2 90m2
  • Novi dom
Prodaje se kuća u Mezdu 1+2 90m2

Žabljak

  • Sobe 0
  • Površina 90 m2
Topli stan 36m2, 1+1 u centru Žabljaka
  • Parkiralište
Mali stan od 27m2 1+1 u centru Žabljaka
  • Prijavite se

                   


Posjedovati nekretninu u Žabljaku je kao pogoditi jackpot. Uronite u svijet netaknute prirode, a vaše dvorište bit će nacionalni park Durmitor koji izaziva strahopoštovanje. Posjedujući nekretninu ovdje, možete postati kuća za odmor ili stalno utočište. Osim toga, povrat ulaganja je također prilično solidan. To je dobitna pobjeda.

Živjeti u Žabljaku je kao biti na stalnom odmoru. Ušuškan je u krilu prirode, sa zadivljujućim vrhovima i spokojnim jezerima dokle pogled seže. Ako ste avanturistički tip, vjerujte mi, ovo mjesto vas neće razočarati. Jeste li ikad čuli za kanjon Tara? To je najdublje mjesto u Europi! Idite na rafting, skijanje, planinarenje ili jednostavno uđite u tišinu. Čisto blaženstvo!

Kao agencija, mi smo vaš najbolji izbor kada tražite Nekretnine u Žabljaku. Naše vrhunske usluge uključuju sve, od pronalaska prave nekretnine, papirologije, pa čak i zaključivanja najbolje moguće ponude za vas. Pa zašto čekati? Kontaktirajte nas odmah kako biste dobili najnovije oglase za nekretnine ili zakazali posjet. Pronađimo za vas kuću iz snova u Žabljaku!

I to je to, momci, vaš vodič za stambeno blaženstvo u Žabljaku. Pošaljite nam poruku! Radujemo se što ćemo vaše fantazije o nekretninama pretvoriti u stvarnost. Voia!

U redu, dopustite mi da ovo sredim za ispis. Samo se moraš uvjeriti da je sve u redu. I voila! Spremni smo za vas raširiti crveni tepih u Žabljaku. Uhvatit ću te s druge strane!