Dobrodošli, Dobrodošli! Drago nam je što ste se smjestili na Petrovcu, nebrušenom dijamantu kada je riječ o nekretninama. Gledajte, ako tražite nekretninu koja kombinira šarm starog svijeta i moderne sadržaje, Petrovac u Crnoj Gori je upravo to! Dakle, prijatelju, ako trebaš više opcija, nazovi nas, imamo mnoštvo fantastičnih opcija nekretnina koje te samo čekaju, s obzirom na tvoj ukus i proračun.

Ako govorimo o proračunu, prosječna cijena tableta u Petrovcu neće učiniti vaš novčanik hladnim znojem. Smatramo da je cijena stana oko 2.000 do 3.000 eura po četvornom metru. Ali imajte na umu da lokacija i vrsta nekretnine mogu puno promijeniti. Želite pogled na more ili mirne maslinike, moderan stan ili povijesnu kuću - imamo sve!

            

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 145

Luksuzni 4-sobni stan s bazenom na izvrsnoj lokaciji
  • Parkiralište
Šarmantan apartman s 2 spavaće sobe i terasom u Petrovcu
  • Balkon
Apartman s pogledom na more površine 51 m2 u Petrovcu, 250 m od plaže
  • Pogled na more

                        


Hej, posjedovanje parcele nekretnina u Petrovcu je kao da uzmete svoj kolač i pojedete ga. Ne samo da ćete moći uživati u zadivljujućem pogledu na Jadransko more, već ćete imati priliku provesti svoj ljetni odmor bez trošenja puno novca na hotelsku sobu. Osim toga, ako ne možete doći do plaže, ne brinite. Iznajmite ga i pustite da vaše imanje zaradi malo zelenila za vas!

Petrovac se ne odnosi samo na nekretnine ili poglede. To je kompletan set. Srdačni ljudi, prekrasne duge plaže, živahna šetnica s puno kafića i restorana koji poslužuju izvrsnu hranu ove zemlje. Jesam li spomenuo da i Petrovac ima srednjovjekovne dvorce? Da, izgleda lijepo u pozadini dviju venecijanskih utvrda iz 16. stoljeća! Iseljenici koji ovdje žive uvijek imaju priču za ispričati.

OK, dosta brbljanja, prijeđimo na stvar! Naša agencija pruža cijeli niz usluga - od pronalaženja najboljih nekretnina, pregovaranja, papirologije i usluge nakon prodaje. Imamo tim stručnjaka koji znaju Petrovca kao svoj dlan. Mi nismo samo voditelji; ostvarujemo snove! Pošaljite nam poruku ili dođite i pogledajte fantastične ponude nekretnina koje imamo. Vidite, u Petrovcu je svaki dan poput odmora iz snova. Dakle, uključimo vas u akciju!