Hej, sigurno ste ovdje u potrazi za malim djelićem raja u obliku nekretnina u Utjehi, Crna Gora, zar ne? Pa, onda imate sreće! Upravo ovdje imamo Sveti Gral oglasa za nekretnine, ispunjen svim vrstama nevjerojatnih mogućnosti u udobnosti. Želite dobiti cjelovitu sliku? Ne čekajte, pošaljite nam e-poštu kako biste saznali najbolje ponude.

Dakle, o tim prosječnim cijenama. Nekretnine u udobnosti predstavljene su u širokom rasponu, momci. Udoban stan s 1 spavaćom sobom možete kupiti za oko 50.000 eura. Trebate nešto prostranije za obitelj? Kuća s 3 spavaće sobe može koštati oko 200.000 eura. A ako stvarno želite živjeti kraljevski, postoje vrhunske nekretnine koje će vas koštati oko 500.000 eura po najvišoj cijeni. Nije loše, zar ne?

            

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 332

Prodaje se mini hotel s 10 apartmana u barskoj rivijeri
  • Parkiralište
Novi stan u Sutomoru 100 m od pješčane plaže
  • Parkiralište
Stan ID=808
  • Balkon
Stan ID=808

Ulcinj

  • Sobe 3
  • Površina 63 m2
Trokatnica u užitku, Kunier sa saunom i pogledom na more
  • Pogled na more
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                             


Jeste li čvrsto odlučili uložiti i kupiti nekretninu u udobnosti? Nevjerojatan izbor, prijatelju. To je fenomenalno mjesto za ulaganje i imate solidan potencijal za zaradu. Prinosi na najam su visoki, posebno kod iznajmljivanja smještaja za odmor tijekom ljetne sezone. Vrijednosti nekretnina također su u porastu, obećavajući da će s vremenom znatno poskupjeti. Vjerujte mi, nekretnine u udobnosti su riznica.

Sad o užitku. Ovaj obalni grad je poput malog dragulja smještenog na Jadranskom moru. Ima opuštenu atmosferu, pruža zadivljujući pogled na more i prepun je ljubaznih mještana. Osim toga, pješčane plaže utehe nemaju premca - savršene su za sunčanje i kupanje. I znaš što? Tu je šarmantna crkva na brdu - Crkva Svetog Nikole, koja nudi savršeno mjesto za Instagram snimke. Veći dio godine prilično je tih, što ga čini savršenim mjestom za opuštanje i punjenje.

Što se tiče naših agencijskih usluga, nastojimo svaki put pogoditi bikovo oko. Od pronalaska najboljih stambenih ili poslovnih prostora do pratnje kroz svaki korak postupka kupnje, uvijek smo tu za vas. Dovraga, čak vam možemo pomoći u obnovi i upravljanju imovinom. Dakle, ako ste zainteresirani za pronalaženje najbolje nekretnine u udobnosti, gurnite nas laktom. Možemo postaviti crveni tepih s popisima nekretnina koji odgovaraju vama ili vas odvesti ravno u udobnost kako biste ga mogli pogledati bez žurbe.

I zapamtite, ne morate sami raditi sve teške poslove. Ovdje smo da pomognemo. Dakle, razgovarajmo, ha? Ulaganje u nekretnine može biti najbolja odluka koju ćete donijeti ove godine. Što kažeš?