Pozdrav svima, drago mi je što vas vidim ovdje! Dakle, razmišljate o ronjenju u hotelskom bazenu u prekrasnoj vodi dobra, Crna Gora? Nevjerojatna ideja, kažem! Dođite i pogledajte što imamo za ponuditi, iznenadit ćete se kad vidite dragulje koji vas čekaju na samo nekoliko koraka. I ne ustručavajte se kontaktirati za više informacija, za vas smo pripremili mnoštvo nevjerojatnih ponuda nekretnina!

Prelazeći na cijene, pa, čeka vas poslastica. Prosječna cijena nekretnina u Dobroj Vodi relativno je pristupačna u usporedbi s drugim žarištima u Europi. Govorimo o stanovima koji počinju od 1.500 eura po četvornom metru i kućama koje koštaju oko 1.700 eura po četvornom metru. Nije previše otrcano, zar ne?

                

Navedite kriterije pretraživanja i omogućite besplatne obavijesti da biste u pregledniku primali informacije o novim objektima
Navedite kriterije pretraživanja i omogućite besplatne obavijesti da biste u pregledniku primali informacije o novim objektima

1-20 prikaz 341

Novi stan u Sutomoru 100 m od pješčane plaže
  • Parkiralište
Stan ID=808
  • Pogled na more
Stan ID=808

Ulcinj

  • Sobe 3
  • Površina 63 m2
Prodaje se mini hotel s 10 apartmana u barskoj rivijeri
  • Prijavite se
Novi stan u baru s pogledom na vrt površine 36 m2
  • Parkiralište
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                             


Posjedovanje nekretnina u Dobroj Vodi prilično je jednostavno. To je izvrsna investicija, kako u smislu životnog stila, tako i financijskog povrata. Zamislite da posjedujete svoju savršenu kuću za odmor ili ostvarite odličan prihod od najma - ne možete izgubiti! Cijeli proces, od pregledavanja do kupnje, osmišljen je tako da bude jednostavan i bez muke. Zamislite to kao priliku za opuštanje na najboljim plažama koje Crna Gora može ponuditi.

Usput, život u Dobroj Vodi nije ništa drugo nego magija! Imate kristalno plave vode, pješčane plaže, veličanstvene planine i šalicu jake lokalne kave za početak dana - ne može biti bolje! Jesam li spomenuo ruševine povijesnog dvorca koji vas pozivaju da se vratite u prošlost? To Je Dobra Voda, prekrasna kombinacija krajolika, povijesti i načina života okupljenih na jednom slikovitom mjestu.

Sada razgovarajmo o nama. Naša agencija za promet nekretninama nudi vrhunske usluge, prateći vas od A do Ž: pronalaženje prave nekretnine, pregovaranje, pravna pitanja i sve ostalo. Prepustite naporan rad nama. Sve o čemu trebate brinuti je spakirati svoje stvari. I ne zaboravite-ovdje smo da vam pomognemo pronaći najbolje ponude nekretnina u Dobroj Vodi. Kontaktirajte nas za informacije o vašoj ekskluzivnoj nekretnini i posjetimo vašu potencijalnu kuću iz snova!

Ovo su momci s turneje. Zapamtite da je rajski život samo posao s nekretninama u Dobroj Vodi. Jedva čekamo čuti vas i započeti vaše putovanje nekretninama!