Si të blini një shtëpi ose vilë në Mal të Zi: opsionet, çmimet


A po kërkoni oferta aktuale të shtëpive dhe vilave në Mal të Zi për shitje? Na kontaktoni tani për të marrë më shumë mundësi.

Shumë turistë po planifikojnë të blejnë shtëpinë e tyre në bregdetin Adriatik të Malit të Zi. Ka shumë mundësi të shkëlqyera për blerje në tregun e pasurive të patundshme të Malit të Zi. Çmimet për shtëpitë janë mjaft demokratike në këtë vend Evropian në zhvillim aktiv.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-20 duke treguar të 358

Mini hotel me 10 apartamente Ne Bar Riviera ne shitje
 • Featured
Ju lutemi specifikoni termat e kërkimit në forma e mësipërme për më shumë rezultate ose të kërkojë një .
Ne do të ndajnë informacion në lidhje me procedurën për blerjen e një shtëpi apo vilë në Mal të Zi, të cilat pasurive të patundshme dhe ku është më mirë për të blerë, procedura për blerjen e një shtëpi.

cili është avantazhi i blerjes së një shtëpie në Mal të Zi


Pasuritë e paluajtshme në Mal të Zi shpesh konsiderohen nga të huajt për emigrim dhe investime. Një shtëpi në bregdetin e Detit Të pastër Adriatik mund të përdoret gjithashtu si një vendbanim komod për pushimet verore. Konsideroni të gjitha avantazhet e blerjes së pasurive të patundshme në këtë vend piktoresk Ballkanik.
Avantazhet e blerjes së një shtëpie private në Mal të Zi:
 • perspektivat e biznesit, është e mundur të organizohet një biznes fitimprurës në fushën e turizmit;
 • vendi ka një regjim pa viza për shumë kombësi;
 • çmime të arsyeshme për mirëmbajtjen e objekteve të banimit;
 • çmimet optimale për metër katror;
 • një përzgjedhje e madhe e shtëpive private, vila dhe cottages në lokalitete të ndryshme të vendit;
 • mundësia e marrjes së lejes së qëndrimit në kushte të thjeshtuara me regjistrimin e mëvonshëm të qëndrimit të përhershëm;
 • një shtëpi private në qytetet turistike të Malit të Zi mund t'u jepet me qira turistëve me fitim gjatë sezonit të pikut, duke marrë të ardhura të shkëlqyera.


Mali i zi është një vend ekologjikisht i pastër, i rehatshëm për rekreacion dhe qëndrim të përhershëm. Këtu ka shumë të huaj, një popullsi mikpritëse dhe një shkallë të ulët krimi. Infrastruktura është e zhvilluar mirë. Ka shumë përparësi për të jetuar në Mal të Zi në shtëpinë tuaj. Të huajt që zgjedhin këtë vend për emigrim nuk janë të zhgënjyer në vendimin e tyre ndër vite.

Llojet e shtëpive në Mal të Zi


Ju mund të blini pasuri të paluajtshme në Mal të Zi në tregun primar dhe sekondar. Një përzgjedhje e madhe e shtëpive private të madhësive dhe pajisjeve të ndryshme është në dispozicion të blerësve.
Llojet e shtëpive Në Mal të Zi për blerje:
 • shtëpi të gatshme për të jetuar me pamje panoramike të bregdetit;
 • ndërtesa të reja për përfundimin dhe riparimin;
  vila luksoze me rinovim modern të stilistëve dhe pajisje të plota (mobilje, pajisje shtëpiake);
 • shtëpitë e klasës ekonomike buxhetore;
  shtëpi private me parcela të bollshme toke, tarraca komode, ballkone, pishina në territor.

Ka shumë mundësi. Ju mund të studioni të gjitha ofertat aktuale nga pronarët në faqen e internetit të shitjes së pasurive të paluajtshme. Mbani në mend se nuk ka asnjë mënyrë për të vendosur gjithçka që është e rëndësishme në Internet. Nëse vërtet dëshironi të gjeni një vilë ose shtëpi interesante, atëherë plotësoni formularin e kërkesës për një objekt të ngjashëm dhe ne do t'ju informojmë për opsionet që ju nevojiten.

në cilin vend është më mirë të blini një shtëpi në Mal të Zi


Ka shumë fshatra dhe qytete komode në Mal të Zi ku mund të blini një shtëpi ose vilë private për qëndrim të përhershëm, rekreacion ose për qëllime tregtare.

Nëse blerësi është i interesuar të marrë me qira një shtëpi, është e nevojshme të merren parasysh opsionet në vendbanimet turistike të vendosura në bregdetin Adriatik: Budva, Bar, tivat, Kotor, Sutomore, Petrovac, Herceg Novi, etj.

Strehimi në këto qytete do të jetë gjithashtu me interes për blerësit që konsiderojnë pasuri të paluajtshme për pushime ose qëndrim të përhershëm në Mal të Zi me mundësinë për të organizuar biznesin e tyre në lidhje me turizmin.

Podgorica, kryeqyteti I Malit të Zi, do të jetë gjithashtu një mundësi e mirë për emigrantët. Këtu nuk ka breg deti, por infrastruktura dhe jeta kulturore janë të zhvilluara mirë. Ka kopshte, shkolla, qendra mjekësore, si dhe biznese të ndryshme ku specialistë të kualifikuar mund të marrin një punë të përhershme.

kostoja e një shtëpie ose vile në Mal të Zi


Në krahasim me vendet E Tjera Evropiane, çmimet e pasurive të paluajtshme në Mal të Zi janë më të pranueshmet.

Shtëpitë më të shtrenjta janë të vendosura në qytetet bregdetare të vendit, ku zhvillohet turizmi. Tivat dhe Budva janë liderët për sa i përket çmimeve për 1 m2. Një rend i madhësisë pasurive të patundshme më të lirë në pjesën qendrore të Malit të Zi. Vërtetë, nuk ka breg deti në këto qytete, por është mjaft i përshtatshëm për qëndrim të përhershëm. Arritja në det nuk do të jetë e vështirë, ekziston një shkëmbim transporti i zhvilluar mirë në vend, transporti publik shkon në të gjitha drejtimet.

Si të blini një shtëpi në Mal të Zi për një të huaj


Qytetarët nga çdo vend mund të blejnë lirisht një shtëpi ose vilë private në Mal të Zi, duke respektuar rregullat e përgjithshme të regjistrimit të një transaksioni të pasurive të paluajtshme. Ju mund të zgjidhni një mundësi të përshtatshme për të blerë veten duke studiuar reklamat aktuale në faqet e shitjeve në internet ose duke përdorur shërbimet e sekserëve tanë nga agjencitë e specializuara.

Sapo të zgjidhet shtëpia për blerje, është e nevojshme të kontrolloni të gjitha dokumentet për pronën, mungesën e barrëve, disponueshmërinë e lejeve për shitje nga bashkëpronarët (nëse disa persona kanë të drejtë për pasuri të paluajtshme). Specialistët me përvojë nga një agjenci e pasurive të patundshme do të përballen shpejt me këtë punë.

Veprimet E Mëtejshme:

 1. Mbledhja e dokumentacionit për paraqitje në zyrën noteriale.
 2. Regjistrimi i një kontrate paraprake me një noter me një depozitë prej 10% të kostos së një shtëpie private të zgjedhur për blerje.
 3. në ditën e caktuar, i shoqëruar nga një avokat dhe një përkthyes rusishtfolës, ekzekutohet një transaksion blerjeje dhe shitjeje.
 4. kontrata specifikon periudhën gjatë së cilës blerësi duhet të paguajë shumën e mbetur të borxhit për shtëpinë e blerë. Paratë transferohen në llogarinë bankare të shitësit.
 5. Pas marrjes së pagesës, shitësi shkruan një faturë.
 6. noteri dërgon kopjen e tretë të kontratës Në Kadastër, ku objekti i pasurive të paluajtshme tashmë po riregjistrohet në emër të pronarit të ri.
 7. blerësi merr një certifikatë pronësie të një ndërtese banimi në Mal të Zi dhe paguan taksë për blerjen e pasurive të paluajtshme.


Mesatarisht, duhet 1 muaj për të përpunuar dokumentet në Qendrën Kadastrale. Pas kësaj periudhe, blerësi bëhet pronari i ligjshëm i një shtëpie private në Mal të Zi.