Hej atje, dashamirës të tokës! Pra, i keni sytë e vendosur në brigjet e gazuara Të Tivatit, Mali I Zi, eh? Epo, sigurisht që keni shije të patëmetë. Unë besoj se ju jeni gati për një aventurë, dhe ne jemi të pompuar për t'ju ndihmuar të gjeni pjesën e përsosur të tokës për të vendosur rrënjët tuaja në tivat. Na lësho një vijë, mirë? Ne kemi disa marrëveshje të nxehta vetëm duke pritur që dikush si ju t'i rrëmbejë.

Tani, për këto çmime... Shikoni, unë nuk do të mundë rreth bush-tokës në Tivat nuk është prona më e lirë në bllok. Ne jemi duke folur për pasuri të patundshme kryeministër këtu, smack dab në mes të një parajsë bregdetare. Mesatarisht, toka mund të kushtojë diku nga 150 deri në 600 €për metër katror. Por më lejoni t'ju them, çdo cent i vetëm ia vlen të shihet!
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-15 duke treguar të 15

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay
  • Pamje e detit
Tokë në shitje Në Lushticë për ndërtimin e një vile
  • Featured

              


Nuk është asgjë si të zotërosh copën tënde të qiellit në tokë. Zotërimi i tokës në tivat është si të ulesh në një minierë ari mundësish. Ju keni lirinë për të ndërtuar shtëpinë tuaj të ëndrrave, për të filluar atë biznes luksoz buzë plazhit që keni dashur gjithmonë, ose thjesht lëreni të qëndrojë bukur si një investim në të ardhmen. Plus, është pothuajse kriminale se sa e mirë është vlera e vlerësimit të tokës në tivat. Është praktikisht një vjedhje!

Tani, as mos më filloni në Vetë tivat. Ky qytet bregdetar është më shumë se vetëm plazhe magjepsëse të bukura, më besoni. Vendi është gumëzhimë me një përzierje të gjallë të vendasve dhe turistëve, eateries fantastike, dhe një natës që vetëm do të fryj mendjen tuaj. Dhe për adhuruesit e historisë, Tivat ka më shumë se disa truke në mëngë. Keni dëgjuar ndonjëherë për rajonin Natyror dhe Kulturor-historik Të Kotorrit? Është Një Vend I Trashëgimisë Botërore TË UNESCO-s që është vetëm një gur larg. Tani, kjo është diçka, apo jo?

Si partnerët tuaj të besuar të pasurive të patundshme, ne kemi marrë poshtë-ulët në të gjitha parcelat në dispozicion, dhe ne do t'ju udhëzojmë në çdo hap të procesit të blerjes. Ne krenohemi për të siguruar që klientët tanë të kenë një përvojë të qartë, të shpejtë dhe absolutisht pa dhimbje të pasurive të patundshme. Pra, çfarë po pret? Na jepni një britmë, rishikoni disa nga listat tona, ose dreq, ejani dhe shikoni premtimin e tivat për veten tuaj. Feta juaj e parajsës po ju pret! Pra, a jemi në?