Pozdrav, lovac na kuće! Ako ste sanjali o vlastitoj kući ili vili u morskom raju, Lastva-Grbalska, Crna Gora, pa, čeka vas prava poslastica! Čeka vas prava stvar, jer ovo mjesto nije ništa izvanredno. Oprostite se od osrednjeg iskustva lova na kuće i Pronađimo vam ugodno gnijezdo na ovom jedinstvenom mjestu. Zanima te? Pišite nam, čeka nas još mnogo prijedloga koje ćemo razmotriti.

Sada bacimo malo svjetla na cijene. U pravilu je lokalno tržište prilično štedljivo prema vašem džepu. Prosječne cijene kuća su oko 120.000 eura, dok vile mogu doseći 400.000 eura. To uvelike ovisi o lokaciji objekta, njegovoj veličini i ponuđenim značajkama. Tu je i širok izbor-od klasičnih seoskih kuća do modernih luksuznih vila, govorimo o spektru s ponešto za svakoga!
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-11 prikaz 11

Zapanjujuća novogradnja sa stalnim pogledom na more
 • Pogled na more
Mini-hotel se nalazi u Lastva Grbaljska
Mini-hotel se nalazi u Lastva Grbaljska

Lastva Grbaljska

 • Sobe 0
 • Površina 212 m2
Šarmantna vila je u mirnom području, u blizini Budve
 • Balkon
Vila sa 3 stana, 2 km od mora
Vila sa 3 stana, 2 km od mora

Lastva Grbaljska

 • Sobe 0
 • Površina 300 m2
Dvoetažna vila u Krimovici od drveta
Dvoetažna vila u Krimovici od drveta

Krimovica

 • Sobe 0
 • Površina 180 m2
Osamljeno vila u Krimovica
 • Pogled na more
Osamljeno vila u Krimovica

Krimovica

 • Sobe 4
 • Površina 160 m2

                   


Što se tiče vlasništva, posjedovanje imovine ovdje je prilično jednostavno. Vidite, u Crnoj Gori nema velike razlike između prava domaćih i stranih vlasnika, što vam daje priliku da uložite dušu u svoj dom točno onako kako želite. Osim toga, porezi na imovinu su apsolutno razumni, što odabir stalnog stanovanja ovdje čini stvarno praktičnim.

Život u Laciji Grbalska apsolutno je zadovoljstvo. Zamislite da se svaki dan budite s prekrasnim pogledom na Jadran i ugodnim osmijesima susjeda. Petra iz romaničkog razdoblja-istinskog povijesnog šarma smještenog usred spokojne atmosfere grada. Ako volite more, zelenilo i miran način života - ovo mjesto može postati vaš vječni dom!

Dakle, tu dolazi naša agencija. Mi smo vaš krajnji vodič za kuće i vile u Lastva Grbalska. Teren poznajemo kao svoj dlan, a naš je tim prepun predanih profesionalaca koji će preuzeti sav naporan rad. Od razumijevanja vaših potreba, pokazivanja terena, dovršavanja dogovora, pa čak i pomoći u nagodbi, mi ćemo se pobrinuti za sve. Ako planirate posjetiti naš hotel i trebate nekoga tko će vas upoznati ili samo želite provjeriti naše ekskluzivne ponude, ne ustručavajte se. Kontaktirajte nas, imamo ključne informacije koje će ubrzati vašu potragu za savršenim kućama i vilama u Lastva Grbalska!

Upravo sada, započnimo ovo putovanje pronalaženja kuće, zar ne? Savršen raj u Lastvi Grbalskoj čeka vas kako biste ga mogli učiniti svojim. Ostvarimo taj san!