Hej, tamo! Sigurno provjeravaš nekretnine u Baoshichiju, zar ne? Bravo, ovo je prilično pametan potez. Baoshichi je uglavnom skriveni dragulj Crne Gore, a za vas imamo nekoliko nekretnina vrijednih divljenja. Dakle, kako bi bilo da prekinemo našu vezu, u redu? Obećavamo da ćemo u vaš poštanski sandučić poslati neke od najboljih ponuda nekretnina kojima ćete teško odoljeti!

Sada razgovarajmo o cijenama. Mislim, priznajmo, svi imaju proračun. Pa, u Baoshichiju je tržište nekretnina bilo naklonjeno ljudima. U prosjeku biste na pristojan stan potrošili negdje oko 80.000-90.000 eura. Ako više volite vile sa zadivljujućim pogledom, cijena će biti oko 300.000-400.000 eura. Uopće nije jadno s obzirom na to što dobivate za svoj novac, zar ne?

        

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 196

Apartman u Herceg Novom, Baošići s pogledom na more
  • Parkiralište
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                             


Posjedovati nekretninu u Baoshichiju, prijatelju, ozbiljno je poput posjedovanja djelića Raja. Zamislite da se probudite sa spektakularnim pogledom na planine ili se opustite na svom balkonu dok gledate kako sunce zalazi nad Jadranom. Štoviše, mještani su toliko dobrodošli da ćete se odmah osjećati kao kod kuće. To je mjesto na kojem ne ostaješ samo, već pripadaš njemu.

Oh, I razgovarajmo o životu u Baoshichiju. Ovo prokleto mjesto ima svoj šarm. Zamislite ovo: neobične kaldrmirane ulice, zapanjujuća arhitektura starog svijeta, opušteni način života i nevjerojatna morska hrana. Osim toga, ovdje se nalazi povijesni samostan vojnik. Prošećite tamo i vjerujte mi, izgubit ćete se u njegovoj smirenosti. Šlag na torti? Jadransko more sa svojim kristalno čistim plavim vodama udaljeno je samo nekoliko koraka.

Dakle, što se tiče naših usluga, nudimo sve što vam je potrebno kada je riječ o nekretninama u Baoshichiju. Kod nas dobivate vrhunsku sveobuhvatnu pomoć, bilo da kupujete, prodajete ili iznajmljujete. Naš tim je što je moguće lokalni, što znači da znaju najbolje niše u Baoshichiju. Dakle, bez šale, dobivate stvarnu korist. Jednostavnim pozdravom dobit ćete pozivnicu da nas posjetite s čitavim popisom nekretnina koje možete izabrati. Osim toga, možemo organizirati posjet objektu u bilo koje vrijeme koje vam odgovara. Što kažeš na to?

U redu, onda sljedeće što biste trebali učiniti je kontaktirati nas. Pošaljite nam e-poštu kako biste provjerili najnovije i najbolje ponude u Baoshichiju. Kažem ti, nećeš požaliti. Iskoristimo ovu priliku, u redu? Super, radujem se Vašem pozivu!