Pa, zdravo lovci na kuće! Naišao na naš mali kutak Interneta, zar ne? Došli ste na pravo mjesto ako tražite apartmane u Bečićima, Crna Gora. Usput, ne ustručavajte se kontaktirati nas za dodatne prijedloge. Imamo ih još puno odakle su došli, samo čekamo da se savršeno uklope!

Sada o cijenama u ovom slatkom mjestu zvanom Bečići. Prosječne cijene stanova ovdje ni upola nisu tako loše. Nikako! Za tablet dobre veličine možete očekivati oko 100.000-150.000 eura. Kompaktni stanovi obično koštaju manje, počevši od oko 50.000 eura. Nije previše otrcano, ha? Pogotovo s obzirom na regiju! Obećavam da nigdje nećete pronaći bolju vrijednost za novac.
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 216

Stan u Budvi s verandom i parcelom 300 m od mora
  • Parkiralište
3 stan u centru Bečića 5 minuta od plaže
  • Prijavite se
Stan od 51 m2 u Bečićima u blizini mora i hotela M. M.
  • Pogled na more

                        


Posjedujete vlastitu kuću u Bečićima? Govorimo o utjelovljenju pametnih ulaganja. Vrijednosti nekretnina ovdje stalno rastu iz godine u godinu. Osim toga, to je mjesto koje biste s ponosom nazvali domom, znate?

Bečići, prijatelju, prilično je cool mjesto. Spokojan, lijep i uz zadivljujuće Jadransko more... ne može biti bolje! I hej, ne radi se samo o lijepom izgledu. Mještani su prijateljski raspoloženi, a scena s hranom nije previše otrcana-mislim, tko ne voli dobru hranu, zar ne?

Što se tiče užurbanosti, centar grada ispunjen je živahnim tržnicama, kafićima i lokalnim okupljanjima, ako je to vaša stvar. A ako ste ljubitelj sitnica poput mene, evo dodatne činjenice za vas – Bečići imaju jedno od najstarijih stabala maslina na svijetu. Što kažete na ovo za početak razgovora!

OK, vratimo se nama. Ovdje u našoj agenciji ponosni smo što se bavimo svim gnjavažama u pronalaženju smještaja. Preuzimamo sve gnjavaže oko pregovaranja, papirologije i slično. Poštedite se tjeskobe, da tako kažem. Sviđa ti se ono što čuješ? Javite se i javite nam ako želite vidjeti više oglasa ili želite svratiti u posjet.

U redu, prijatelju, u ovom trenutku to je sve što mogu reći. Zapamtite, Bečići su tamo gdje je sve. A mi smo tu da vam pomognemo pronaći savršen smještaj u ovom skrivenom dragulju Crne Gore. Dakle, nemojte biti autsajder, viknite nam! Prvoklasna nekretnina vas čeka!