Hej, prijatelju! Sigurno tražite novu ugodnu kabinu u Petrovcu u Crnoj Gori. Kažem ti, imaš stvarno oštro oko za lokaciju. Imamo razne apartmane koji će vas oduševiti do srži. Bez obzira želite li se opustiti na prostranom balkonu s pogledom na more ili vas svrbi kuhanje u otmjenoj novoj kuhinji, pokrili smo vas. Hajde, ne stidi se. Obratite nam se za dodatne ponude za apartmane od kojih će vam koljena popustiti.

Sada razgovarajmo o mazgama. Standardni apartmani u Petrovcu neće vas koštati prilično lipe, ali oni nisu tako jeftini. Cijene se obično kreću između 100.000 i 150.000 eura za jednosobni stan, dok vas dvosobni stan može koštati između 150.000 i 200.000 eura. Naravno, to je samo prosjek, a cijene mogu varirati ovisno o tome koji luksuz želite. Nekretnina u Petrovcu je poput umjetničkog djela; nijedna dva nisu ista i plaćate ono što vam se sviđa.
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 132

Šarmantan apartman s 2 spavaće sobe i terasom u Petrovcu
  • Uz samo more
Luksuzni 4-sobni stan s bazenom na izvrsnoj lokaciji
  • Parkiralište
Šarmantni obalni studio s terasom u Petrovcu, 500 m od plaže
  • Namještaj
Prodaje se 2-sobni stan od 45 m2 u Petrovcu s pogledom na more
  • Namještaj
Šarmantan stan površine 48 m2 u Petrovcu s terasom
  • Namještaj

         


Dalje, razgovarajmo o posjedovanju stana u Petrovcu. Ne brinite, nije tako teško kao što zvuči. Ovaj je postupak prilično jednostavan. Osim toga, nakon što postanete ponosni vlasnik, shvatit ćete da je to velika investicija. Mnogi ljudi iznajmljuju svoje domove tijekom vrhunca turističke sezone i dopustite mi da vam kažem da prihod od najma nije nešto što vrijedi slušati.

Petrovac nije samo mjesto, to je atmosfera. To je opušteni primorski gradić sa šarmom starog svijeta, s prekrasnim plažama i gostoljubivim mještanima. Na pješačkoj udaljenosti naći ćete brojne kafiće, restorane i trgovine. Osim toga, tu je i povijesna tvrđava Petrovac, koja je veliki hit među ljubiteljima povijesti. Vjerujte mi, ovdje vam neće biti dosadno.

Ovo je mjesto gdje blistamo. Naša agencija zna kako uskladiti ljude s nekretninama. Dopustite nam da za vas odaberemo stan koji odgovara ne samo Vašem proračunu, već i vašem načinu života. Pobrinut ćemo se za sve, od prikazivanja nekretnina do papirologije. Hajde, kontaktirajte nas kako biste dobili besplatan popis apartmana. Ili, još bolje, svratite u posjet. Rado ćemo vam pomoći pronaći svoj dom iz snova.

Naravno, pretjerujem, ali kad i sami vidite Petrovca, shvatit ćete da vas nisam zezao. Prilično smo strastveni prema ovom mjestu i jedva čekamo da ga podijelimo s vama. Uhvatim te na stražnjoj strani!