Pa, Pozdrav svima! Ako tražite fantastičnu kuću ili vilu u prekrasnom Sutomoru u Crnoj Gori, imate sreće. Imamo prekrasnu kolekciju nekretnina koje samo čekaju da ih istražite. Ozbiljno, to je poput božićnog jutra za Realtors! Stoga se nemojte sramiti i potražite još više opcija. Ovdje smo da vam pomognemo pronaći savršeno pristajanje.

Kao što vjerojatno znate, lokacija diktira cijenu, a Sutomore nije iznimka. U prosjeku možete očekivati da će standardna Vila koštati između 220.000 i 380.000 eura, dok se vrijednosti kuća mogu kretati između 90.000 i 150.000 eura. Naravno, ove cijene mogu varirati ovisno o čimbenicima kao što su veličina, lokacija, pa čak i pogled s prozora. Dakle, ako radite s određenim proračunom, javite mi i da vidimo što možemo pronaći!
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 66

Prostrana kuća s 4 spavaće sobe u Sutomoru, blizina mora
  • Parkiralište
Šarmantna kuća u Sutomoru, izvrsna ponuda
  • Parkiralište
Kuća na 3 kata s pogledom na more u Sutomoru
  • Prijavite se
Šarmantna kuća površine 160 m2 u Sutomoru s vrtom
  • Namještaj
Mala kuća u Sutomoru 900 metara od mora
  • Prijavite se
Prodaje se ekskluzivna vila s 9 apartmana u Sutomoru
  • Prijavite se
Ekskluzivna vila s 4 apartmana na prodaju u Sutomoru
  • Prijavite se

                             


Posjedovanje kuće ili vile u Sutomoru je poput ostvarenja sna. Probudite se s pogledom na planine, a zatim se uputite na plažu na kupanje sredinom jutra. Osim toga, mještani su prijateljski raspoloženi, a hrana je ukusna. Ljudi, sve je u načinu života ovdje - opustite se i živite slatki život u svom malom raju.

Sutomore, o Sutomore. Zamislite život smješten između zadivljujućeg Jadranskog mora i bujnih zelenih brežuljaka. Sutomore čarobno kombinira mirni obalni život i živahnu, energičnu atmosferu. I držite svoje šešire-tamo je skriven biser nazvan "stara maslina", za koji se kaže da je star više od 2000 godina! Dakle, samo naprijed, istražite grad, udahnite svježi morski zrak i pustite da vam šarm Sutomore uđe u srce.

Konačno, razgovarajmo o nama. Ljubitelji nekretnina, provodadžije za prodaju kuća i vila u Sutomoru. Nudimo čitav niz agencijskih usluga koje pokrivaju sve, od sastavljanja popisa nekretnina, provođenja izleta na nekretninu do zatvaranja transakcije. Moglo bi se reći da smo vaše sve na jednom mjestu kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za nekretninama u Sutomoru. Dakle, ne propustite! Pošaljite nam e-poštu, podignite telefon ili svratite u posjet. Jedva čekamo da vam pomognemo u ovoj novoj uzbudljivoj avanturi!

Dakle, da rezimiramo-ako tražite vilu ili kuću iz snova u Sutomoreu, ne tražite dalje! Pokrivat ćemo vas od najave do posjeta dok konačno ne zaključimo ovaj prekrasan posao. Viknite nam danas i neka vaš san postane stvarnost. Pripremimo vam prekrasan komad Sutomore!