Pozdrav svima, momci! Tražite li povoljnu ponudu za kuće i vile u Krašićima, Crna Gora? Imamo hrpu prijedloga ispunjenih šarmom i potencijalom. Razgovarajmo o tome što radiš. Nazovite nas ili pošaljite e-poštu i poslat ćemo vam neke prvoklasne ponude kuća i vila u Krašićima.

Sada razgovarajmo o cijenama-nitko ne voli iznenađenja, zar ne? U prosjeku ste spremni izdvojiti oko 200.000 eura za ugodan dom srednje cijene u Krašićima. Želite malo šik vilu? Ove bebe počinju s oko 600.000 eura. Zapamtite da su ove cijene fleksibilne. Uz malo cjenkanja, mogli biste postići dobar posao.
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 35

Trokatnica u Krašićima s pogledom na Kotorski zaljev
  • Parkiralište
Ekskluzivna vila na prvoj liniji u Tivtu
  • Novi dom
Ekskluzivna vila na prvoj liniji u Tivtu

Donja Lastva

  • Sobe 3
  • Površina 138 m2
Kuća u Krašićima 100 metara od mora u zelenoj zoni
  • Pogled na more

                        


Ovdje nije teško dobiti kuću ili vilu, momci. Osim svakodnevnog uživanja u prekrasnim ljepotama Crne Gore, cijene nekretnina ovdje brzo rastu. Osim toga, postoji udobnost i sloboda koja dolazi kada ste svoj vlastiti gospodar. Da ne spominjem, ako planirate otići u mirovinu, onda je to definitivno zvjezdano odredište.

Krašići? To je poput djelića Raja. Smješten između smaragdnih brežuljaka i azurnog Jadranskog mora, jednostavno je zapanjujući. Lokalna hrana je nevjerojatna, ljudi su prijateljski raspoloženi, a atmosfera je ležerna kao u visećoj mreži na laganom povjetarcu. Skoro sam zaboravio spomenuti-imamo nekoliko prilično impresivnih starih kamenih crkava ispunjenih poviješću do vrha. Neće vam trebati razglednica kad živite ovdje!

Naša agencija? Da, radimo sve trčanje okolo, tako da ne morate. Pretraživanje nekretnina, papirologija, pregovaranje kako želite. Želite li osjetiti tepihe između nožnih prstiju prije nego što poduzmete bilo kakvu akciju? Možemo i to organizirati. Ne budi stranac. Pošaljite nam e-poštu kako biste provjerili najnovije ponude ili dogovorili posjete kućama i vilama u Krašićima. Jedva čekamo da vam pomognemo pronaći svoj novi dom, slatki dom!