Dobrodošli na našu stranicu! Očito ste u potrazi za svojim savršenim stanom u božanskoj Dobroj Vodi, Crna Gora. Izuzetno poštujemo vaš izbor. I možemo Vam sa sigurnošću reći da vaša pretraga ovdje definitivno završava. Pošaljite nam e-poštu za više ponuda i doživite uzbuđenje gledanja naših impresivnih ponuda nekretnina u Dobroj Vodi.

Sada razgovarajmo o novcu. Nitko ne voli iznenađenja kada su u pitanju cijene nekretnina, zar ne? U prosjeku, stanovi u Dobroj Vodi koštaju između 1.000 i 2.000 eura po četvornom metru. Ovaj ugodni balkanski gradić kombinira praktičnost i pristupačnost, a da ne spominjemo nevjerojatan krajolik. To vam daje najviše novca za svoj novac!
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 119

Novi stan u Sutomoru 100 m od pješčane plaže
  • Balkon
Stan ID=808
  • Balkon
Stan ID=808

Ulcinj

  • Sobe 3
  • Površina 63 m2
Novi stan u baru s pogledom na vrt površine 36 m2
  • Parkiralište
Prodaje se stan u Dobroj Vodi u kompleksu na obali s bazenom
  • Pogled na more
Luksuzni penthouse uz more s prekrasnim pogledom na dobru vodu
  • Pogled na more

              


Nema ništa bolje nego imati svoj mali komadić raja u Dobroj Vodi. Prekrasan pogled s vašeg balkona, vruća ljeta na plaži, prohladne zime uz kamin s toplom šalicom u ruci. To je dobar život! Vjeruj nam; posjedovanje stana ovdje je čisto blaženstvo.

Pa, Dobra Voda je život, lijepo sažet. Nalazi se na Jadranskoj obali Crne Gore, gdje sunce obilno sja tijekom cijele godine. Zamislite da se svaki dan budite uz zvuk umirujućih valova i zalazaka sunca koji oduzimaju dah. Dodatna je činjenica da se u ovom veličanstvenom gradu nalazi i povijesna tvrđava "Stari Ulcinj", o kojoj se mogu ispričati neke sjajne priče.

Što se tiče naših usluga, pa, mi nismo obična Agencija za promet nekretninama. Mi smo vaš prijateljski vodič za susjedstvo koji će vas pratiti na svakom koraku. Trebate pomoć oko papirologije? Pokrivat ćemo te. Osjećate li uzbuđenje zbog dovršetka posla? Vikni nam! Odaberemo savršen stan za vas u Dobroti-vodi zbog koje će vam srce malo jače kucati.

Kao što izreka kaže, "dom je tamo gdje je srce'. Smirimo to srce u uzbudljivoj, primamljivoj "Dobroj Vodi", zar ne? Vrijeme je da na ovom fantastičnom mjestu Nabavite svoj dom iz snova. Pošaljite nam e-poštu kako biste dobili popis zanimljivih ponuda ili osobno doživjeli ovaj prekrasan grad.